Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jaroslav Zámečník chce být libereckým primátorem i další čtyřletku. Ohlásil kandidaturu a provedl inventuru

05. 07. 2021 | 16:18

Opakovanou kandidaturu na primátora krajského města dnes oznámil současný liberecký primátor Jaroslav Zámečník. Učinil tak na svém facebookovém profilu a na samostatné webové stránce, na niž z FB odkazuje.

Zamečníkkoalice2Orez
archivní foto Artur Irma

"Jsem téměř tři roky primátorem našeho krásného města Liberce. Rozhodl jsem se již nyní znovu kandidovat na primátora města v dalších volbách v roce 2022. Proto bych rád společně s Vámi udělal inventuru uplynulých 3 let a představil, co ještě chceme v roce 2021 a 2022 stihnout," uvedl.

Na webové stránce se lze mj. proklikat pasážemi Co se povedlo, Co stihneme či Co se nepovedlo. První uvedený odkaz odkazující na tuto "čtyřletku" (2018 - 2022) je až zázračně plný, druhý je již o poznání hubenější a třetí obsahuje jen pár položek.

Primátorova Inventura rok a čtvrt před komunálními volbami obsahuje i prostor pro zpětnou vazbu, kam lze nynějšímu "šéfovi" liberecké radnice psát, jak dalece s jeho sebehodnocením souhlasíte.

Tak do něj... Političtí oponenti si bezesporu smlsnou.

aro