Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bytový komplex Masaryčka dosáhl hatricku v odborných soutěžích. Nejnověji získal Cenu Inženýrské komory

04. 10. 2021 | 15:15

Obytný soubor viladomů nesoucí oficiální název Rezidence Park Masarykova, který společnost SYNER dokončila v loňském roce, si na své konto po úspěších v soutěžích Stavba roku a Best of Realty nově připsal již třetí odborné ocenění a to Cenu Inženýrské komory 2020.
 

Rezidence Park Masarykova 006
Foto z www.syner.cz

Toto ocenění již 17 let uděluje Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků. „Posláním soutěže je prezentace a zviditelnění kvalitních stavebních a technologických inženýrských návrhů ze všech autorizačních oborů a specializací ČKAIT. Naším cílem je představit oceněné stavby i jejich autory širší odborné i laické veřejnosti,“ uvádí předseda ČKAIT Robert Špalek.

Letos odborná porota vedle Masaryčky dále ocenila provozní a administrativní budovu pro montáž elektronových mikroskopů v Brně a spadiště s tangenciálním nátokem a šroubovitým obtokem v pražské Libni, zvláštní cenu si odnesla třídicí a výrobní linka topných směsí v Dole Darkov na Ostravsku, u veřejnosti bodoval bytový dům Kreuzmannova v Plzni.

TZ SYNER

Zatím poslední ocenění pro Masaryčku.