Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Lifestylový hotel STAGES HOTEL Prague, který realizoval SYNER, obdržel nominaci na Stavbu roku 2022

07. 09. 2022 | 15:18

Na slavnostním večeru v prostorách Dopravní haly Národního technického muzea převzali ocenění manažer hotelu Otakar John a Robert Špott, jednatel SYNER.

(Otakar John,manažer hotelu a Robert Špott, jednatel SYNER)
Ocenění převzali manažer hotelu Otakar John a Robert Špott, jednatel SYNER (vpravo).

Moderní lifestylový hotel STAGES HOTEL Prague, který SYNER realizoval, obdržel titul Nominace na Stavbu roku 2022.

Moderní lifestylový hotel STAGES HOTEL Prague, který SYNER.

Osmipodlažní hotel inspirovaný hudebním průmyslem vyrostl v těsném sousedství O2 arény a O2 universa. Nabízí téměř 300 pokojů s kapacitou přesahující 600 lůžek. Součástí hotelu je řada sálů a 6 víceúčelových konferenčních místností, restaurace, Backstage bar, fitness a kryté parkovací stání až pro 100 vozidel.

STAGES HOTEL Prague byl nominován za velkorysý projekt kruhové stavby hotelu, který splňuje své funkční poslání a urbanisticky velmi dobře doplňuje prostor vedle již realizovaných staveb, oceněno je i stavební provedení i celkové materiálové a barevné řešení budovy.

TZ SYNER