Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Majáles na Střední odborné škole Jablonecká se odehrál pod taktovkou žáků

12. 05. 2023 | 5:46

Liberecká Střední odborná škola (SOŠ) Jablonecká ve druhém květnovém týdnu pro své žáky, bývalé absolventy, přátele a podporovatele školy uspořádala tradiční Majáles. Svátek, který je oslavou příchodu Máje a krás studentského života, se nesl v duchu jarního počasí, výborné nálady, nadšení a spolupráce všech zainteresovaných.

majalesNS4
Studenti se již tradičně pochlubili vlastní produkcí, foto Nadace SYNER

Žáci si připravili program plný písniček, tance, zpěvu, vystoupení mažoretek i divadelní performance. Nechyběly stánky s občerstvením a vyrobenými dárky, o které byl velký zájem, stejně jako o kynologické ukázky armádních psů.

Součástí programu bylo i vyhlášení vítězů školní soutěže, kteří si odnesli sladké dorty. Celá akce se jako již po několikáté uskutečnila za podpory Nadace SYNER a všichni zúčastnění si ji naplno užili.

TZ Nadace SYNER