Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ocenění Hrdina boje s koronavirem získala Nadace Syner. Spolu s Bílými Tygry pomohla po celé republice

18. 06. 2020 | 13:16

Jednou z Obdivovaných firem České republiky se stala Nadace Syner. V rámci této aktivity pořádané Czech TOP 100 získala Ocenění Hrdina boje s koronavirem.

nadaceZlín
Předávání ochranných prostředků ve Zlínském kraji. Foto: FB Nadace Syner

OceněníNadace SYNER zajistila v době koronavirové krize dodávky ochranných pomůcek a prostředků pro potřebné jednotlivce i organizace. Nadace také pomohla zajistit telefonické kontakty, rozvoz, nákup a zajištění potřebných služeb pro seniory a handicapované. Proto udělujeme Nadaci Syner ocenění Hrdina boje s koronavirem, uvádí oficiální facebookový profil Czech TOP 100.

Nadace na svém profilu uvedla, že poděkování a prestižní ocenění současně patří i  Hokejovému klubu Bílí Tygři Liberec, který jí dobročinnné aktivity pomohl realizovat. Přes Nadaci Syner hokejisté pomáhali v období vyhlášeného nouzového stavu seniorům i jinak znevýhodněným občanům, roznášeli jim mj. nákupy. Nadace dále zajistila a zakoupila statisíce ochranných prostředků (roušek, respirátorů, rukavic), které jejím prostřednictvím putovaly lidem v 1. linii i do domovů sociální péče. Ochranné pomůcky se dostaly potřebným nejen v Liberci, ale i v Brně, Kralupech či ve Zlínském kraji.

lo