Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Českém Dubu už oslavili Den matek, opět s Nadací SYNER

07. 05. 2019 | 13:14

Oslava Dne matek, který formálně připadá na druhou květnovou neděli, se v mírném předstihu uskutečnila již dnes a to v českodubském domově seniorů. Program zajistily děti z mateřské školy Korálek ve spolupráci s Nadací SYNER, kterou reprezentovala Iva Urbanová.

„Za místními obyvateli jezdím pravidelně a hrozně ráda. Je hezké slyšet, že si bez nás a vystoupení dětí neumí tento svátek již přestavit,“ řekla Iva Urbanová, která všem ke svátku popřála a připomněla historii jeho vzniku. Ač by se podle názvu svátku mohlo zdát, že je určen ženám – matkám, pánové byli do společenského sálu také pozváni. Všem se líbil program složený z písniček a říkanek, každá žena dostala od nadace kytičku a dětmi vyrobený dárek.