Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Kraj vypsal výběrové řízení na pozici ředitele Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě

19. 09. 2021 | 5:40

Šestileté funkční období v letošním roce završuje ředitel Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě. Liberecký kraj proto vyhlásil výběrové řízení na obsazení této pozice, kam se může stávající ředitel rovněž znovu přihlásit.

Ceska-Lipa-03
Foto: Mad

„Liberecký kraj má zavedený systém, kdy po šesti letech vyhlašuje výběrová řízení na ředitele příspěvkových organizací. Pro stávající ředitele je to motivace k neustálému rozvíjení organizací a pro uchazeče příležitost pro další profesní růst. V poslední době proběhla výběrová řízení na ředitele kulturních příspěvkových organizací Libereckého kraje, konkrétně Oblastní galerie v Liberci, Krajské vědecké knihovny v Liberci a Muzea Českého ráje v Turnově. Všechny tyto organizace mají nové ředitele“, říká Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Ředitel českolipského muzea, Zdeněk Vitáček, končí ve své funkci k 30. listopadu letošního roku. Do výběrového řízení na obsazení pozice ředitele Vlastivědného muzea a galerie v České Lípě se mohou zájemci hlásit od 16. září 2021 do 18. října 2021. Veškeré bližší informace naleznou na úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraje.

Odkaz na výběrové řízení: Úřední deska (kraj-lbc.cz)

LK/Blanka Freiwilligová