Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dolánky 2022: Festival mnoha žánrů s výjimkou agrometalu, normalizačního popu a revivalů

17. 06. 2022 | 18:40

V sobotu 23. července 2022 se uskuteční tradiční událost v Českém ráji – hudební happening Festival Dolánky. V areálu Kempu Dolánky nás čeká výborná hudba a bohatý doprovodný program pro dospělé i pro děti během celého dne. Vstupné bude stejně jako v minulosti dobrovolné.

La Fanfarria del Capitan Festival Dolanky 21
La Fanfarria del Capitan, Festival Dolanky 2021

Profesionální scéna a ozvučení, možnost parkování a stanování přímo v areálu festivalu, vlaková zastávka na dohled i kvalitní občerstvení. To vše nabídnou organizátoři letošního festivalu. Vstupné bude dobrovolné a vstupenky slosovatelné s velkou šancí získat hodnotnou cenu.

Letos zahrají PAYYA MATYS & TRIBAL FORCE, FLASTR, HOLEČEK & MARCEL PROJECT, ORNAMENT, THE SCOFFERS, TIMUDEJ, PTASZEK & BUŽMA, LE BIG SUR (Kolumbie, Španělsko) a na závěr PÓL MCKÁNTRY – jam aktuálně přítomných muzikantů a pořadatelů.

„FESTIVAL DOLÁNKY je prázdninový hudební festival mnoha žánrů, s výjimkou agrometalu, normalizačního popu a revivalů. Tradičními návštěvníky našeho festivalu jsou turisté či vodáci, kteří zavítali na Maloskalsko, i hudební fanoušci všech věkových kategorií. Podium i zázemí festivalu je na prostorné travnaté louce na břehu Jizery. V sousedství je krásný Dlaskův statek, součást Muzea Českého ráje v Turnově, který určitě stojí za návštěvu“, uvedl Martin Bauer starší z pořádající společnosti SUNDISK.

Doprovodný program nabídne zábavu pro všechny

Letos budou součástí doprovodného programu například parkour show, aktivity pro děti i dospělé. Vše začne od 12 hodin v areálu Kempu Dolánky. „Návštěvníci festivalu mohou využít přírodní koupání v řece, vyzkoušet si jízdu na paddleboardech nad jezem – půjčovna je přímo v areálu festivalu. Mohou také využít služby naší půjčovny lodí a koloběžek a dopravit se na festival těmito prostředky“, doplnil Aleš Zemín z firmy SUNDISK.
Festival pořádá a financuje SUNDISK a hudební Klub Na Rampě, s podporou města Turnov a Libereckého kraje.

TZ, Další informace o festivalu naleznete na www.festivaldolanky.cz nebo na facebookovém profilu
http://www.facebook.com/festivaldolanky