Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Jablonecký výrobce sirupů pořádá Den otevřených sudů. Už příští pátek, vstup grátis

12. 07. 2020 | 14:41

Prohlídka výroby, koncerty, divadlo i ochutnávky koktejlů čeká veřejnost v pátek 17. července od 10 hodin v areálu firmy Kitl. Jablonecký výrobce sirupů připravil jako každoročně pestrý program pro všechny věkové kategorie. Vstupné je zdarma.

citronew
ilustrační foto

Letošní novinky, citronový a pomerančový sirup, vyvinula jablonecká společnost Kitl pro toto léto. Skvěle se hodí k výrobě osvěžujících limonád a koktejlů i k ochucení alkoholických i nealkoholických nápojů, které budou k dispozici po dobu trvání celé akce.

Podle Jana Vokurky, jednatele společnosti Kitl, jsou Syroby Kitl Pomeranč a Citron určené jak pro domácí použití, tak třeba do restaurací a barů. „Jejich využití je velmi široké. Od osvěžujících limonád s ledem a lístkem máty, až po alkoholické koktejly nebo lahodné domácí zmrzliny,“ uvádí Jan Vokurka s tím, že vybrané recepty jsou vždy na samotné etiketě.

Den otevřených sudů proběhne v pátek 17. července od 10 do 18 hodin v prostorách firmy Kitl, na adrese Pasířská 60, Jablonec nad Nisou.

Program

Křest nových „dvojčat“ Kitl Syrob Pomeranč a Kitl Syrob Citron

Mecheche band, country kapela (country)

Honza Vopařil na kytaru

Coffee show s Michaelou Illikovou

Maršál Bazén unplugged (big beat, rock´n´roll)

Vystoupení břišních tanečnic skupiny Naila

Pohádka pro děti s Markem Sýkorou z Divadla Krtek

Občerstvení

Originální koktejly a osvěžující limonády Kitl, pivo, víno, pečené prase, krkonošské sejkory a další

TZ