Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Křehká krása: 13. ročník byl rekordní, výstavu navštívilo více než 14.000 návštěvníků

17. 08. 2024 | 12:21

V neděli 11. srpna skončila na výstavišti Eurocentra v Jablonci nad Nisou výstava Křehká krása 2024. Pořádajícímu Svazu výrobců skla a bižuterie se 13. ročník zapíše jako rekordní, výstavu navštívilo více než 14.000 návštěvníků ze všech koutů České republiky i ze zahraničí.

křehkákrása
ústřední foto k výstavě

Postupně dochází poděkování vystavovatelů, jejich počet 51 je rovněž rekordem. První ohlasy od návštěvníků jsou potěšitelné, anketní lístky vyplnilo téměř 1000 respondentů a jejich náměty budou po vyhodnocení vzaty v úvahu při přípravě Křehké krásy 2025.

Svaz má také první ohlasy od partnerů výstavy:

Jana Hamplová jménem hlavního partnera: „Je dobře, že Křehká krása navázala na někdejší skvělé výstavy skla a bižuterie a prezentuje um a práci zdejších lidí. Také město Jablonec nad Nisou si je významu jedinečnosti sklářského průmyslu vědomé, a proto je už třetím rokem generálním partnerem. Letos se rozhodlo i pro dlouhodobou podporu formou účelové dotace na léta 2024-2027. Za sebe i za celé město přeji organizátorům, aby se i další ročníky vydařily minimálně stejně jako ten letošní.“

Milada Valečková, ředitelka Muzea skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou: “Velká gratulace, vážně povedená akce!!! Křehká krása 2024 měla velký úspěch, Jablonec nad Nisou na 4 dny upoutal pozornost všech, kteří se zajímají o současný bižuterní a sklářský průmysl.

Pavel Kopáček, předseda představenstva Svaz výrobců skla a bižuterie