Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Motoristé Jablonci nad Nisou se budou v průběhu října potkávat na různých místech s úplnými uzavírkami 

13. 10. 2019 | 13:16

AKTUALIZOVÁNO: V Jablonci nad Nisou se v průběhu října budou motoristé na různých místech potkávat s úplnými uzavírkami. Nejdelší z nich potrvá až do konce měsíce.

silnice prace na silnici IMG 9434
Foto: zdroj: www.mestojablonec.cz

Úplně uzavřené budou ulice Rooseweltova a Na Roli, a to až do 31. října. Důvodem uzavírky je prodloužení vodovodního řadu, objízdná trasa není určená, jelikož místo lze snadno objet okolnímu ulicemi.

Do 15. října bude úplně uzavřených pět metrů ulice Stavební na Vrkoslavicích od křižovatky s ulicí Petřínská. Staví se zde vodovodní, kanalizační a plynovodní přípojka. Neznačená objízdná trasa je po přilehlých komunikacích.

Poslední uzavírka se týká ulice V Pekle u křižovatky s ulicí Pekelská na Proseči. Zde se bude od 15. do 30. října pokládat kabel nízkého napětí. Objízdná trasa bude vedená po přilehlých komunikacích.

Do 19. října bude úplně uzavřená ulice Tichá a ve dnech 17. – 26. října bude zcela uzavřená ulice Jindřichovská. Důvodem obou uzavírek v Jablonci nad Nisou budou překopy ulic kvůli plynovodu. Objízdné trasy nejsou vedené. Další úplná uzavírka se týká ulice Zlatá mezi ulicemi Svatopluka Čecha a V Luzích, a to od 11. do 20. října. Ani zde nebude vedená objízdná trasa a v době uzavírky tu bude probíhat stavba sítí.

TZ/Jana Fričová