Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Tanvald spustil webové "dvojče" věnované volnému času domorodců i návštěvníků

04. 05. 2021 | 5:41

Město Tanvald prvního května spustilo nový turistický a volnočasový portál www.tanvald.eu. Lze se na něj dostat i grafickým odkazem umístěným napravo v hlavičce webu města. Nový web má moderní a čistý design založený na obrazovém materiálu. Občanům a návštěvníkům Tanvaldu nabídne nejen přehledné informace o kulturním, společenském a sportovním vyžití v našem městě, ale i tipy na výlety, různé zajímavosti v okolí, nabídku ubytování a restaurací.

cykloILustrOK
ilustrační foto

Nowý web informuje i o odložení startu Jizerských cyklobusů: Z důvodu sněhové „nadílky“ je pozastaven provoz cyklobusů do Jizerských hor. V tuto chvíli se počítá se zahájením provozu cyklobusů linek 395, 650 a 795 od 29. května. Podle podmínek na horách může být tento termín operativně přizpůsoben.

Linky 395 (Liberec – Bedřichov – Jablonec n.N. – Turnov) a 795 (Jablonec n.N. – Bedřichov – Tanvald – Kořenov, Jizerka) nepojedou do odvolání.

Linka 650 (Frýdlant – Bílý Potok, Smědava) bude v provozu bez vloženého sezónního víkendového spoje (Hejnice – Smědava) a současně víkendové spoje na Smědavu nepojedou s cyklovlekem.

www.tanvald.eu