Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Kokoníně na pacienty čekají změny. Ordinace praktického lékaře je v nových prostorách ve Slunné

01. 09. 2024 | 10:41

Od 2. září začne v jablonecké části Kokonín pracovat ordinace praktického lékaře v nových prostorách. Lidé ji najdou v městském objektu v ulici Slunná. Kromě nového prostředí se Kokonínští dočkají i rozšíření ordinační doby.
 

„Ordinace praktického lékaře v Kokoníně změnila majitele, novým lékařem se od září stává MUDr. Kateřina Holubová. Paní doktorka Anna Novotná však nekončí, v ordinaci bude také ordinovat, s novou paní doktorkou se dohodla na spolupráci. Zůstává také sestra Lenka Rozkovcová,“ přibližuje jablonecká náměstkyně pro oblast humanitní Jana Hamplová s tím, že ordinace musela změnit adresu a přestěhovat se do nových prostor ve Slunné ulici 440.

„Jde o městský objekt, kde jsou byty pro seniory. Dva z nich v přízemí nový nájemce na vlastní náklady zrekonstruoval. Podařilo se nám tímto způsobem v Kokoníně zachovat tolik potřebnou lékařskou péči, za což jsem velmi ráda,“ uvádí Hamplová.

Jak se bude od září ordinovat?

„Ordinace bude mít prodlouženou ordinační dobu, kterou si můžete prostudovat na nových webových stránkách www.ordinacekokonin.cz. Na vyšetření se můžete objednávat jako dosud telefonicky, nebo nově přes webové stránky či aplikaci Medevio, pokud si ji nainstalujete do vašeho chytrého telefonu. Chybět nebudou ani odpolední ordinační hodiny, a to ve středu,“ říká nová lékařka Kateřina Holubová a dodává: „Důležitá informace pro stávající zaregistrované pacienty MUDr. Novotné je, že nemusí nic dělat, jejich registrace automatiky přechází. Zaregistrovat se mohou přijít i noví pacienti.“
Podle slov Holubové ordinace hodlá nabídnout moderní péči, uvažuje i o možnosti podávat infuze pacientům přímo v ordinaci. „Na pacienty čekají zkrátka novinky,“ uzavírá Kateřina Holubová.

JN/Jana Fričová