Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Daňové přiznání lze ve Frýdlantu podávat i do sběrného boxu umístěného v infocentru radnice

31. 03. 2021 | 8:07

Daňové přiznání lze ve Frýdlantu až do 3. května 2021 podávat i do sběrného boxu, instalovaného v prostorách Turistického informačního centra v přízemí radnice. S touto novou možností listinného podání přišla Finanční správa ČR kvůli !pokračujícímu dočasnému uzavření územních pracovišť v optimalizovaném režimu", kterým je postiženo i Územní pracoviště ve Frýdlantu.

Frydlant-radnice04
ilustrační foto Mad

Sběrný box Finančního úřadu pro Liberecký kraj bude pro daňovou veřejnost přístupný ve stejný čas, v jaký je otevřen úřad, tedy vždy v pondělí a ve středu v čase 8:00 – 12:00 a 12:30 – 17:00 hodin. Umístěn je v Turistickém informačním centru.

Daňová veřejnost  může učinit listinná podání vhozením do tohoto sběrného boxu. Nadále je upřednostňována elektronická komunikace a forma podání. Městský úřad Frýdlant upozorňuje daňové poplatníky, že neposkytuje formuláře pro daňová podání. Ty si lze stáhnout na webu Finanční správy.

Pokud budete při listinném podání požadovat potvrzení o odevzdání, musíte k vyplněnému formuláři daňového přiznání vložit také papír s požadavkem na zaslání potvrzení od Finančního úřadu pro Liberecký kraj a svojí mailovou adresou. Pracovníci infocentra takové potvrzení vydávat nemohou.

www.mesto-frydlant.cz