Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Druhý ročník Ledové Kristýny má ambici přilákat na start stovky otužilců na pět délek trati

14. 03. 2024 | 16:17

Závod v zimním plavání, jenž se koná u Hrádku nad Nisou, má název Ledová Kristýna. Druhý ročník tohoto závodu se bude konat tuto sobotu 16. 3. 2024 v rekreačním areálu Kristýna na česko-německo-polském pomezí.

zimní plaváníFB
ilustrační foto z FB Zimní plavání

Pořadatelem sportovní akce je Sportovní plavecký klub Slavia Liberec. Závod je součástí série Českého poháru v zimním plavání Českého svazu plaveckých sportů. Minulý rok se 1. ročníku závodu zúčastnilo celkem 168 plavců na tratích 100 m, 250 m, 500 m, 750 m a 1000 metrů.

"Letos očekáváme podobnou účast, otužilecké akce jsou většinou veřejností přijímány se zájmem, a proto jste srdečně zváni i na tyto závody," vzkazuje Marcel Škarohlíd, vedoucí sekce zimního plavání ze Sportovního plaveckého klubu Slavia Liberec a ředitel závodu na Kristýně.

TZ/Sportovní plavecký klub Slavia Liberec