Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Golfová Ypsilonka otvírá na Zelený čtvrtek, první akcí je Fojtecký drak by Pivovar Svijany

11. 04. 2022 | 9:14

Oficiální termín otevření golfové Ypsilonky je ve čtvrtek 14. dubna 2022. Rezervujte si teetime včas a přijďte s námi zahájit sezónu 2022 na Ypsilonce, nabádá klubový web.

golfYfB
Liberecká Ypsilonka, foto archiv

První avizovanou akcí je Fojtecký drak by Pivovar Svijany, který se uskteční 24.4.2022.  Pivovar Svijany do turnaje věnoval mnoho cen i několik speciálních vložených soutěží. Postupný start z jamek č.1 a č.10 od 9:00 hod.
Více zde.

Jarní počasí dovolilo zamakat na hřišti. Během března a začátkem dubna jsme důkladně aerifikovali greeny. Kvalitní a potřebný zásah dostaly ferveje a k dokonalosti jsme upravili a dosypali bankry.

Letošní rok bude ve znamení intenzivnější a speciální péče o hrací plochy tak, aby Ypsilonka získala kvalitu, jakou si zaslouží.

https://ygolf.cz/