Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Velikonoční jarmark ve Frýdlantu si návštěvníci minulou sobotu i přes navrátivší se zimu užili

25. 03. 2024 | 18:50

Velikonoční jarmark připravilo v sobotu 23. března 2024 pro své občany i návštěvníky Město Frýdlant. Na náměstí T. G. Masaryka pozvalo stánkaře s velikonočním zbožím, pečivem a různými dobrotami, v prostorách radnice byla pro děti připravena stezka s úkoly.

V infocentru si mohli malí i velcí namalovat kraslici tradičním způsobem voskem, ve vestibulu byly pro děti připraveny rukodělné dílničky, stejně jako ve výstavní síni, kde byla také k zakoupení velikonoční aranžmá Střední školy hospodářské a lesnické. Počasí si sice s návštěvníky i organizátory pohrálo a kvůli silnému větru musela být kulturní představení dětí přesunuta do obřadní síně radnice, návštěvníky to ale nakonec neodradilo a Velikonoční jarmark si do Frýdlantu přišli užít.

Akce byla pro veřejnost opět zdarma.

www.mesto-frydlant.cz