Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Ypsilonka v Mníšku u Liberce zve v sobotu odpoledne na dětský den na golfu

18. 09. 2023 | 17:14

V sobotu 23. září 2023 od 13 do 17 hodin se na golfovém hřišti Ypsilon Golf Resort v Mníšku u Liberce uskuteční dětský den a den otevřených dveří, který všem návštěvníkům ukáže, že golf je sport pro celou rodinu.

golf YPS den dětí 2021 web-16
Foto: Ypsilon Golf Liberec

Během celého sobotního odpoledne bude pro děti i celé rodiny připravený zábavný program, během kterého si budou moci golf vyzkoušet i úplní začátečníci. Ti se během programu budou moci zapojit například do golfových soutěží o ceny, zkusit si chippování a puttování přímo s profesionálními trenéry z Ypsilonky nebo se projet v golfové buggy. Dospělí jistě ocení možnost shlédnout exhibici golfových profesionálů.

Součástí odpoledne bude golfový turnaj pro děti a mládež. Klubový Fojťáček startuje od 14 hod. a všichni návštěvníci tak budou moci podpořit nejmladší golfisty v jejich prvních turnajových zkušenostech. Již od sobotního rána se bude také hrát otevřený golfový turnaj Happy Golf Tour. Po skončení akce na Ypsilonce doporučujeme návštěvníkům, aby se přesunuli o pár set metrů pod resort na přehradu Fojtka, kde od 17:00 hod. vystoupí kapela Těla.

Foto: Ypsilon Golf LiberecResort Ypsilonky bude standardně celý přístupný pro návštěvníky, kteří si jej tak budou moci prohlédnout. Ukázka greenkeeperské techniky poodhalí zákulisí údržby golfového resortu. Pro malé návštěvníky pak bude v restauraci připravené speciální dětské menu, zmrzlina a další dobroty.

„Během celého dětského dne dětem i dospělým návštěvníkům otevřeme celý areál Ypsilonky. Na příkladech nejrůznějších aktivit chceme všem ukázat, že golf je sport opravdu pro všechny bez ohledu na věk. Začít s golfem mohou již předškoláci, ale také senioři v pokročilém věku. Na akci si pak všichni budou moci bezplatně zapůjčit golfové vybavení a vyzkoušet si hru na místě, kde je golf doma.,“ uvedl Martin Trita, výkonný ředitel Ypsilon Golf Liberec.

Foto: Ypsilon Golf LiberecDětský den na Ypsilonce

23. září 2023 od 13 do 17 hodin,

Ypsilon Golf Resort, Ke Klubu 17, 463 31 Mníšek – Fojtka

Dětský den a den otevřených dveří na golfovém hřišti Ypsilonka

Hlavní body programu:

  • golfové soutěže o ceny
  • chippování a puttování s trenéry
  • exhibice golfových profesionálů
  • prohlídka golfového muzea
  • skákací hrad pro děti
  • jízda na golfových buggy
  • soutěže o pobyty na unikátních hausboatech
  • Dětský golfový turnaj od 14 hod.
  • Navazující koncert kapely Těla u přehrady Fojtka
  • a další.

Více informací: www.ygolf.cz a facebooková stránka Ypsilon Golf Liberec.

TZ/Martin Trita