Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Frýdlant přijímá přihlášky stánkařů na krajské Dožínky. Prodejci musí respektovat vratné kelímky města

26. 04. 2024 | 5:44

Oslavou dobré úrody jsou dožínky. Ty krajské se uskuteční letos 31. srpna ve Frýdlantě a nabídnou pestrý program včetně tržiště.  Přihlášky k účasti na tržnici přijímá město Frýdlant do 20. května; stačí si je jen stáhnout, vyplnit  a včetně fotografie stánku a seznamu nabízeného zboží včas odeslat. Organizační řád tržnice v rámci krajských Dožínek se nalézá na webu kraje.

dožínkyNew
archivní foto

Po ukončení registrace rozhodne Město Frýdlant o přijetí či nepřijetí přihlášky. Pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout přihlášku jakéhokoliv zájemce bez udání důvodu. Seznam vybraných prodejců bude od 10. června vyvěšen na frýdlantských webových stránkách, kde si mohou zájemci o účast na trhu své přijetí žádosti ověřit. 

Každý prodejce piva a dalších čepovaných či nečepovaných nealko nápojů bere na vědomí, že bude po celou dobu akce používat výhradně vratné kelímky Města Frýdlant o velikosti 0,5 l (s mírami 0,3 l a 0,4 l) a shoty (takzvané panáky).

TZ/Město Frýdlant