Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V den svátku sv. Floriána, patrona hasičů, pořádá profesionální sbor den otevřených dveří na stanicích

112
24. 04. 2024 | 14:35

Sobota 4. května se na všech deseti stanicích Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje ponese v nevšedním duchu. Na mezinárodní den hasičů a den svátku sv. Floriána, patrona hasičů, již tradičně pořádáme den otevřených dveří.

hasUnivTOP
ilustrační foto

Pokud vás zajímá, jak to vypadá na stanicích profesionálních hasičů Libereckého kraje, neváhejte a přijďte se podívat. Na Liberecku můžete navštívit stanice v Liberci, Raspenavě či v Jablonném v Podještědí, na Jablonecku stanici v Jablonci nad Nisou či v Tanvaldu. Pokud jste ze Semilska, k návštěvě vybízí stanice Semily, Turnov či Jilemnice. Českolipští pak můžou zavítat na stanici v České Lípě či v Doksech.

Otevřeno pro všechny zájemce bude v odpoledních hodinách – od 13 do 17 hodin. K vidění bude zásahová technika, výstroj a výzbroj hasičů.

Rádi vás zázemím stanic provedeme i s komentářem. Tak přijďte a dozvíte se víc o práci hasičů.

TZ HZS LK