Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Animační programy v Maškově zahradě odstartovaly, vyzkoušet lze Zorbingové koule i tetování hennou

06. 07. 2020 | 16:06

Pátou sezónu koupaliště v Maškově zahradě zpestřují animační programy, které jsou připravovány ve spolupráci se Střediskem volného času Žlutá ponorka. Dnes ještě stihnete Lego – tvoření pro malé i velké, které se uskuteční od 15:00 hodin.

TURNkoupSkokTOP
archivní foto

V průběhu týdne se tak střídají různé aktivity jako deskové hry, zorbingové koule, tetování hennou a řada dalších. V týdnu do 12. července se můžete těšit na tento program: 

úterý 7.  července – Rukodělné aktivity a deskové hry Žluté ponorky (10:00 – 11:00 a 15:00 – 16:00)

středa 8. července – Šlapací motokáry – závody v jízdě na čas – různé kategorie (průběžně)

čtvrtek 9. července – Zorbingové koule – ukázka + půjčovna (průběžně)

pátek 10. července – Tetování hennou (průběžně)

sobota 11. července – Noční koupání s hudbou (do 20:15 do 22:30)

neděle 12. července – Program pro nejmenší děti (10:00 – 11:00 a 15:00 – 16:00) – Žlutá ponorka

Změna programu je možná dle počasí a aktuální situace.

V areálu Maškovy zahrady je návštěvníkům k dispozici multifunkční hřiště, stolní tenis a je možný i pronájem beach volejbalového hřiště. 

Za prvních pár dní provozu mělo zatím koupaliště největší návštěvnost 1. července, kdy branami Maškovy zahrady prošlo kolem 800 lidí.     

Aktuální informace ohledně ceny vstupného, otvírací doby a jejího omezení v případě nepříznivého počasí naleznete vždy na webové stránce: www.maskova-zahrada.cz či na FB stránce www.facebook.com/maskova.zahrada. 

TURNOV/Zdenka Štrauchová