Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Chinaski se v rámci letních koncertů Pod širým nebem zastaví v Turnově 

25. 07. 2021 | 14:20

Na letní turné nazvané Pod širým nebem vyrazila populární kapela Chinaski. V rámci šňůry po přírodních amfiteátrech a zámeckých zahradách dorazí 28. července do letního kina v Turnově. Fanoušci mohou očekávat průřez největšími hity kapely i novinky z posledního alba 11. Koncert zahájí předkapela Pilot. Chinaski na pódium dorazí po osmé hodině. Lístky je možné koupit na odkaze: https://www.ticketlive.cz/cs/event/chinaski-leto-pod-sirym-nebem-2021, nebo je bude možné pořídit i na místě. 

chinaski 11 foto-tomas-beran 5
Chinaski, foto: Tomáš Beran

„Areál se otevřeme už v 17 hodin. Staráme se, aby vše proběhlo s úsměvem! Catering bude zajištěn stejně jako tomu je na předzahrádkách hospod, takže hojnost zajištěna,“ říká Martin Pokorný z managementu kapely BrainZone Services. 

Pořadatelé budou podle něj s lidmi ze Safety crowd týmu zajišťovat bezpečnost a kontrolu u vstupu. Důležitá je ochrana dýchacích cest, pokud by nebyla dodržena dvoumetrová vzdálenost mezi osobami.  Aktuálně bude potřeba u vstupu předložit 7 dnů starý PCR test nebo 3 dny starý antigenní test (stačí i potvrzení ze zaměstnání, školy nebo samotest a k němu čestné prohlášení) nebo potvrzení o prodělání COVIDU 19 v posledních 180 dnech. Další možností je ukončené očkování 14 dnů. U dětí do 6 let není testování požadováno. „Prosíme všechny, aby si vše s sebou pro rychlou kontrolu vytiskli,“ doplňuje Pokorný s upřesněním, že se mohou opatření změnit v reakci na pokyny hygienické stanice. 

TZ/Roman Helzl