Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dolánky na břehu Jizery je letní hudební multižánrový festival v malebném Českém ráji

20. 07. 2019 | 11:54

Dnes odpoledne se v Dolánkách u Turnova v Českém ráji koná hudební festival Dolánky na břehu Jizery. Areál bude otevřen již ve 12:00 hodin, hudební produkce začíná po 13:00. Krásné prostředí, výborná hudba a bohatý doprovodný program pro dospělé i děti během celého dne. Kemp i parkování jsou přímo v místě události a vstupné je stejně jako v minulosti dobrovolné.

 

dolánky festival fb 37599795 1858669947546081 5217175436777226240 o
Foto: FB Festival Dlolánky

Profesionální scéna i ozvučení, světelná produkce, parkování a stanování přímo v areálu festivalu a vlaková zastávka na dohled, občerstvení. Vstupné je dobrovolné, podle jeho výše obdržíte příslušný počet slosovatelných lístků a máte velkou šanci získat žertovnou či hodnotnou cenu.

Letos zahrají Sabina Uxová, Flastr, Snap Call, The Scoffers, Přehmat, Švihadlo, Luboš Pospíšil a 5P, Hell-O-Yak (Kolumbie) a dojezd jako vždy Pól McKántry s ostatními muzikanty.

Jedná se o prázdninový hudební festival bez žánrových hranic s výjimkou normalizačního popíku, návštěvníky jsou rodiny s dětmi i fandové všech žánrů všeho věku, vše se odehrává v nádherném prostředí travnaté louky kempu na břehu Jizery, poblíž Dlaskova statku, který také stojí za návštěvu“, uvedl Martin Bauer starší z pořádající společnosti SUNDISK.

Letošní doprovodný program festivalu Dolánky

Návštěvníci festivalu se mohou těšit například na trial show Martina Šimůnka, aktivity pro děti i dospělé, nafukovací lezeckou stěnu, skákací hrad, trampolínu aj.

Návštěvníci festivalu si mohou vyzkoušet i jízdu na paddleboardech či megaboardech v Jizeře nad jezem – půjčovna bude přímo v areálu festivalu. Mohou také využít půjčovny lodí a koloběžek SUNDISK Family a dopravit se na festival těmito prostředky, v Jizeře nad jezem je krásné koupání, děti mhou navštívit korálkovou kreativní dílničku, malování hennou“, doplnil Bauer.

Další informace o festivalu naleznete na www.festivaldolanky.cz nebo na facebookovém profilu http://www.facebook.com/festivaldolanky

TZ