Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Muzeum Českého ráje pořádá dobrodružný příměstský tábor těžící ze všech atraktivit Turnova a okolí

28. 06. 2022 | 7:05

Pokud nevíte, jak zabavit své děti, prázdninový příměstský tábor, který pořádá Muzeum Českéo ráje v Turnově, je dobrá volba. Co na jeho účastníky čeká? Například spárové lezení, rýžování drahých kamenů v potoce, výroba svíček, opracování nerostů, vyjmenovává muzeum na svém facebookovém profilu.

muzeum1
Foto z FB Muzea Českého ráje v Turnově

Na děti dále čeká výroba drobného šperku, prozkoumání všech koutů muzea, hry, stopovačky, oheň, horolezecký den s večerním promítáním a přespáním přímo v muzeu, průzkum archeologických lokalit, koupání… To vše v termínu 15. – 19. 8. 2022

Program denně vždy od 8 do 16 hodin, společné přespání v expozici horolezectví ze čtvrtka na pátek je dobrovolné. Cena 2000 Kč zahrnuje program pod dohledem pedagogů; stravu (oběd, pitný režim) a jízdné. Svačinu si děti nosí vlastní.

Zdroj: FB Muzeum Českého ráje v Turnově