Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nemocnice Turnov: Jediným vstupem pro všechny pacienty bude dolní brána u heliportu

01. 04. 2020 | 14:22

S účinností od čtvrtka 2. 4. 2020 dochází v souvislosti s uplatňováním nového protiepidemického režimu ke změně vstupu do Nemocnice Turnov. Zdravotnické zařízení, jenž je součástí Krajské nemocnice Liberec to uvedlo na facebooku.

nemTurnovFB
Foto je pouze ilustrační a neodpovídá současnému stavu. Foto: FB NT

Nemocnice turnov píše: "Jediným vstupem pro všechny pacienty bude dolní brána u heliportu. Na tomto místě bude od čtvrtka vytvořeno třídící pracoviště, kde bude každý pacient dotázán na jeho aktuální klinický stav, eventuální kontakty s COVID pozitivními pacienty a bude mu změřena teplota. Následně obdrží kartičku se kterou bude - dle platných pravidel - ošetřen v nemocnici. (V případě podezření na nemoc COVID-19, indikované na místě zdravotníky, může být pacient odebrán a vzorek odeslán k testování.)

Vstup hlavní bránou je od 2. 4. 2020 pro pacienty uzavřen. Při příchodu k nemocnici prosím sledujete orientační tabule!

Zaměstnanci s čipem vstupují do nemocnice stejnými vchody jako doposud, zaměstnanci s průkazkou vstupují stávající hlavní vrátnicí. Bez průkazky nebudou zaměstnanci do budov vpuštěni.

Děkujeme vám za pochopení a toleranci tohoto opatření, které bylo přijato za účelem větší bezpečnosti pacientů i ošetřujícího personálu.
.
PS: foto je pouze ilustrační a neodpovídá současnému stavu!

Zdroj: FB