Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nová radnice v Turnově soutěží o Stavbu roku Libereckého kraje 2019

20. 06. 2019 | 19:26

Budova Nové radnice ve Skálově ulici soutěží mezi 50 přihlášenými v soutěži Karla Hubáčka – Stavba roku Libereckého kraje 2019, která prezentuje kvalitní architekturu i stavitelství celého Libereckého kraje.

Turnov nova radnice
Foto: www.turnov.cz

Vyhlašovateli soutěže jsou Liberecký kraj a partneři – města a obce Libereckého kraje, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Český svaz stavebních inženýrů, Technická univerzita v Liberci a ARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r. o.. 

Soutěž Karla Hubáčka - Stavba roku Libereckého kraje 2019 se koná pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty a členky rady Libereckého kraje Radky Loučkové Kotasové. 

K 31.5.2019 byl ukončen příjem přihlášek do letošního ročníku soutěže. Sešlo se celkem rekordních 50 přihlášek.

Podpořte Novou radnici svým hlasem, který můžete od 15. 6. 2019 do 15.10.2019 dát prostřednictvím webových stránek.  Vítěz v celkovém hlasování obdrží Cenu veřejnosti. Podpořit Novou radnici můžete pod tímto odkazem https://stavbaroku.lk/projekt/quot-nova-radnice-quot/realizovane-stavby

TZ/Klára Preislerová, tisková mluvčí s využitím webových stránek www.stavbaroku.lk