Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Oprava Durychova, jedné z nejprudších komunikací v Turnově, má být hotová za dva měsíce

27. 03. 2023 | 5:41

Stavební úpravy místní komunikace Durychov se rozběhnou s koncem března, trvat by měly do konce května 2023. Dodavatelem stavby je firma COLAS CZ, a. s., celková investice dosáhne více než 6,5 mil. Kč včetně DPH. Dojde k odvodnění a celkové rekonstrukci komunikace v délce 327 metrů.

silniceNavigace
archivní ilustrační foto

Ulice Durychov patří mezi nejprudší komunikace ve městě, je velmi úzká, omezení v průběhu přestavby se zásadně dotkne především místních obyvatel.

Uzavírka ulice je plánovaná od 27. března do 28. května, v pondělí 27. března dojde k předání staveniště, samotné práce začnou ve středu 29. března. Jedná se o úplnou uzavírku ulice, ale realizátor stavby se bude snažit v maximální míře umožnit vjezd do ulice v denní době, kdy nebudou probíhat práce, tzn. do 8 hodin ráno a po 16 hodině odpoledne. V částech, kde bude pracovat technika, stavbou nebude možné projet. Je tedy třeba počítat s tím, že ulice nebude průjezdná po celou dobu rekonstrukce. Ve fázi, kdy bude probíhat pokládka finálních povrchů, bude ulice přechodně zcela uzavřena.

Místní obyvatelé v ulici Durychov dostanou kompletní informace o harmonogramu rekonstrukce a plánovaných omezeních přímo do schránek ještě před zahájením stavby. V případě dalších dotazů kontaktujte:

TZ TURNOV/Marcela Jandová