Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Sdružení Český ráj je držitelem certifikátu Český systém kvality služeb (ČSKS)

04. 07. 2019 | 20:00

Na základě úspěšného certifikačního řízení Českého systému kvality služeb se Sdružení Český ráj zařadilo mezi téměř tisíc certifikovaných organizací České republiky.

Český systém kvality služeb pomáhá  ke zvyšování kvality služeb v organizacích v oblasti cestovního ruchu a v navazujících službách. Koncepce systému vychází z jednoduchých zásad řízení kvality, přičemž jeho filosofií je poznání potřeb zákazníka a neustálé zlepšování kvality poskytovaných služeb v organizacích.

V rámci certifikace se tak naše organizace zavázala zlepšovat procesy týkající se rozvoje partnerství, jehož budování patří mezi hlavní úkoly organizací našeho typu,“ informuje Jitka Kořínková ze Sdružení Český ráj.

O certifikaci se mohou kromě organizací veřejného a neziskového sektoru ucházet také provozovatelé ubytovacích a stravovacích zařízení, cestovní kanceláře a agentury, průvodci a další poskytovatelé služeb v oblasti cestovního ruchu. Bližší informace získají zájemci o certifikaci na webu Českého systému kvality služeb (http://www.csks.cz/), který účastníkům systém i jeho výhody představí.

Certifikát jsme získali na dobu tří let. Každý rok je třeba provést průběžné zhodnocení, v rámci kterého bychom se jako organizace měli zamyslet nad tím, zda naplňujeme očekávání našich členů a cíle, které jsme si předsevzali,“ doplňuje Jitka Kořínková.

TZ/Pavel Charousek