Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Semilský park na Ostrově se po roce opět promění v tělocvičnu pro dříve narozené

26. 09. 2019 | 16:03

V sobotu 28. září odpoledne bude semilský park na Ostrově po roce znovu patřit těm dříve narozeným. Opět zde v jednoduchých sportovních disciplínách budou moci soutěžit senioři starší 60 let.

Na závodníky čeká celkem deset stanovišť, na nichž poměří své síly např. při orientačním závodu s tajenkou, woodballu, obratnosti, zkoušce síly či rovnováhy. Soutěžit se bude hned ve dvou kategoriích - pro sportovce do 70 let a pro starší 70 let.

"Minulého ročníku Seniorských her Libereckého kraje se v Semilech zúčastnilo 114 závodníků," sdělila Jarmila Stránská, předsedkyně Liberecké KASPV. "Největší zastoupení měl Nový Bor (18 sportujících), ze Semil se zúčastnilo 12 seniorů. Akce se podle ohlasů zúčastněných velmi vydařila a my se těšíme, že i v letošním roce bude účast sportující veřejnosti hojná a všichni strávíme na Ostrově stejně příjemné odpoledne jako loni."

TZ/Renata Coufalová