Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Turnovská knihovna má vlastní turistické vizitky Wander Card

30. 07. 2020 | 8:10

Turnovská knihovna si ke svému kulatému výročí nadělila drobný dárek v podobně turistických vizitek, respektive se jedná o mezinárodní druh vizitek s názvem Wander Card.

TvLKknihyliberec3 menší
Ilustrační foto, Artur Irma

Vizitky jsou v posledních letech velice v módě zejména u turistů. Poněvadž přes léto funguje knihovní pobočka na vlakovém nádraží i jako jistý turistický informační bod, rozhodli jsme se, že návštěvníkům nabídneme i tuto službu.Turistická vizitka Wander CardPrvní vizitka se váže k hlavní budově knihovny, kde je kladen důraz na rok založení 1820. Druhá byla vytvořena pro pobočku na vlakovém nádraží, kde je zmíněna naše republiková rarita. Vizitky můžete zakoupit na hlavní budově knihovny (Jeronýmova 517) nebo v knihovně na vlakovém nádraží (U Nádraží 1296). Jejich cena je 15 Kč.

www.turnov.cz