Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Turnovský vánoční strom soutěží v anketě o nejhezčí strom na náměstích v Pojizeří a na Jablonecku

22. 12. 2019 | 10:42

Od čtvrtka 19. do pátku 27. prosince 2019 můžete hlasovat v dalším ročníku tradiční ankety o nejhezčí vánoční strom na náměstích v Pojizeří a na Jablonecku. Podpořte ten náš krásný z Turnova!

oni hlasovalo 764 čtenářů, což byl druhý největší počet ze všech ročníků a přesvědčivě vyhrál vánoční strom v Semilech, který tak zopakoval své vítězství z roku 2016. Favoritem bude jistě i letos. Druhý byl strom v Lomnici nad Popelkou se 142 hlasy, který byl druhý v naší anketě už v roce 2015, ale zatím nikdy nevyhrál. Třetí skončil vánoční strom ze Zásady, také tradiční účastník, který předtím získal už dvě druhá místa! Čtvrtý skončil strom z Jablonce nad Nisou a pátý z Turnova.

Letos se účastní celkem 23 obcí a měst, což je podobně jako loni, ale došlo k pěti změnám, abychom ukázali i stromy v jiných obcích. Snažili jsme se přinést srovnatelné fotografie, ale ne všechny stromy mohly být foceny za stejných podmínek, ve fotogalerii proto najdete u některých snímky na šířku i na výšku. Každému se totiž líbí jiné tvary a vyznění, nakonec stejně nejvíc záleží na sympatiích.

www.turnov.cz