Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Maškově zahradě v Turnově začíná 1. června letní sezóna koupaliště

01. 06. 2019 | 12:23

Dnes (1. června) otevře poprvé v této sezóně bránu letní koupaliště v Maškově zahradě v Turnově. V prvních dnech bude provozní doba v sobotu a v neděli vždy od 9:00 do 19:00 hodin. Všední dny bude otevřeno od 14:00 do 19:00 hodin, a to za ceny dopoledního vstupného.

TvLKturnovkoupaliste12 menší
Foto: Artur Irma

Hlavní sezóna začíná od pondělí 17. června, kdy se provozní doba pro každý den změní na tradiční čas 9:00 až 20:00 hodin. Předpokládaný termín uzavření je konec letních prázdnin, kdy bude přihlédnuto k aktuálnímu počasí. 

Novinkami pro letošní rok jsou instalace míst pro slunečníky. Nově bude také zřízena půjčovna slunečníků, kde si návštěvníci za symbolický poplatek mohou půjčit slunečník. Další chystanou novinkou je 18-ti jamkové minigolfové hřiště.

Osvědčené zůstává – šlapací autíčka, noční koupání s hudbou atd.

V letošní sezóně dochází ke zvýhodnění vstupu na čipové karty. Pokud budete kouplaliště navštěvovat pravidelně, tak se Vám vyplatí pořízení čipové karty.

Všechny aktuální informace, upravený ceník a vše podstatné naleznete na našich webových či FB stránkách. Zde se bude také objevovat informace o případném uzavření koupaliště vzhledem k nepříznivému počasí.

V sobotu 1. června, kdy slaví svůj svátek všechny děti, je vstup návštěvníků do 18-ti let na koupaliště zdarma.

TZ/ Tomáš Špinka