Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

V Turnovské Náruči to žije i o prázdninách, kdy je běžný program pozastaven

16. 07. 2019 | 11:31

Po malování a úpravách v prvním týdnu jsme se nalodili a spolu s pirátskou bandou vyrazili do Pleskot na náš tradiční tábor pro rodiče s dětmi.

piráti humprecht
Foto: Anna Bergerová

Úžasných šest dní plných dobrodružství, hledání pokladu, pirátských výjezdů po okolí a nových kamarádství uteklo jako voda. Zejména na naše přepadení zámku Humprecht a hradu Kost budou přítomní turisté a piráti silnic určitě dlouhou vzpomínat.

Na pirátské vlně se houpou i naše právě probíhající příměstské tábory pro děti od 4 do 7 let, které jsou každoročně velmi žádané především proto, že pokrývají období, kdy jsou zavřené mateřské školy.

Také letos poskytujeme zázemí našich prostor příměstským táborům sdružení Povyk.

Nadále sledujeme a podporujeme kampaň pro zachování rodinných center - Zachovejte centra. Podle aktuálních informací ze svitavského Krůčku už problém zachytila i celorepubliková média – dnes vyšel článek v Hospodářských novinách a chystá se reportáž v České televizi. Oceníme v této věci i Váš zájem.

V srpnu budeme finišovat přípravy na podzimní a zimní program, o kterém budeme samozřejmě včas informovat.

TZ/Anna Bergerová