Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři angažují devětadvacetiletého slovenského reprezentačního obránce Oldricha Kotvana!

13. 09. 2019 | 17:15

Den před vstupem do nového ročníku hokejové extraligy se Liberec dohodl na dvouměsíční zkoušce s obráncem Oldrichem Kotvanem. Součástí kontraktu je možnost opce do konce sezony. Kotvanův příchod je reakcí na zranění Daniela Bukače.

Hokej Kotvan
Foto: www.hcbilitygri.cz

"Oldrich v posledních sezonách patří mezi stabilní, vynikající extraligové beky. Očekávám od něj zvýšení stability našich obranných řad a podporu útočné aktivity z pozice obránce," prohlásil sportovní ředitel Liberce Filip Pešán.

Kotvan působí v české extralize od sezony 2012/13. Devětadvacetiletý slovenský reprezentant hrál za Zlín, s nímž v roce 2014 vyhrál titul, poslední dvě sezony strávil v Mladé Boleslavi a v první lize prošel také Olomoucí a Jihlavou. Po minulém ročníku, kdy si v mladoboleslavském dresu připsal v 52 zápasech včetně vyřazovacích bojů 23 bodů za tři góly a 20 asistencí, byl bez angažmá.

čtk