Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři se v utkání proti Kometě trápili. V naší situaci nemůžeme hrát na krásu, myslí si Michal Ivan

02. 12. 2021 | 7:26

Bílí Tygři se v utkání proti Kometě Brno trápili. K bodům nepomohl ani gól Michala Ivana, který padl necelé tři minuty před koncem poslední dvacetiminutovky. „Všichni jsme profesionálové, musíme se umět s tím tlakem vyrovnat,“ popisuje postoj k tabulce mladý obránce.

ivan 8X8A4499
Ivan (vpravo) po vstřelené brance

Jak zápas hodnotíš?
Začátek byl poměrně dobrý, dali jsme rychlý gól, ale druhá třetina nebyla podle našich představ. Úplně jsme přestali hrát, což se nám stává dost často. Musíme na tom zapracovat, nikdo to za nás neudělá. Škoda posledního nešťastného gólu, jinak bychom se od poslední části mohli odrazit.

Změnili jste taktiku na přesilovky? Zdálo se, že jste se v nich snažili více střílet.
V naší situaci nemůžeme hrát na krásu, musíme to zkoušet a tlačit se co nejvíc do brány a doufat, že z toho něco vznikne.

Nevyužili jste dvě přesilovky pět na tři. Co jim chybělo?
Asi i štěstí. Bylo tam pár dobrých střel, ale brankář to vždy chytil. Škoda že to tam nepadlo, nemyslím si, že to bylo špatně zahrané.

Jaké máte pocity ohledně tabulky?
Snažíme se hrát od zápasu k zápasu a nevnímat to. Každý to má v hlavě, ale nesmíme se na to soustředit.

Má hlava velký vliv na vaše výsledky?
Všichni jsme profesionálové, nesmíme si to brát a měli bychom se s tím tlakem umět vyrovnat. Na ledě nám to letos nejde, musíme se ale soustředit na pozitivní věci.

Foto: www.hcbilitygri.czwww.hcbilitygri.cz