Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři spustí 1. června prodej permanentek. Kompletně online! Co to pro fanoušky znamená?

28. 05. 2021 | 7:02

A-tým Bílých Tygrů v pondělí zahájil přípravu na nadcházející extraligovou sezonu. A nyní je na čase, aby se připravili také fanoušci. Od úterý 1. června odstartuje prodej permanentních vstupenek na sezonu 2021/22, který bude letos plný změn!

hokej aréna 6
Foto: www.hcbilitygri.cz

Online prodej

V této sezoně si Bílí Tygři připravili novinku. Prodej permanentních vstupenek bude totiž probíhat kompletně online. Pro ročník 2021/22 si tak budou fanoušci moci pojistit místo z pohodlí svého domova, kam majitelům jejich nové permanentky zašleme. Dopravu permanentních vstupenek hradí fanouškům klub.

“Vzhledem ke covidové sezoně 2020/21 začal být na online prodej čím dál větší důraz, ať už jde o vstupenky, nebo o běžné nákupy v e-shopech. Naši permanentkáři si navíc online vybírali kompenzace za utkání, která nemohli navštívit. Proto věříme, že online prodej nebude pro žádného fanouška problém. Naopak, permanentkáři nebudou muset za nákupem své sezónní vstupenky nikam cestovat a vše tak bude mnohem komfortnější,” vysvětluje marketingový manažer Bílých Tygrů Dominik Jakubec.

Online bude od 1. června možné zakoupit jak permanentky na svá stávající sedadla, tak zcela nové permanentní vstupenky. Distribuce permanentních vstupenek fanouškům bude probíhat od poloviny června.

Předkupní právo do 31. července

Majitelé permanentek na předchozí sezonu budou moci tradičně využít předkupní právo na svá sedadla. Lhůta, kdy budou moci permanentkáři využít své předkupní právo, pak bude letos prodloužena do 31. července. K využití předkupního práva budou tradičně sloužit Číslo permanentky a Ověřovací kód, které naleznete na zadní straně své permanentní vstupenky pro rok 2020/21.

Změna kategorií

Výraznou změnou bude také úprava kategorií sedadel v Home Credit Areně. Z původních tří kategorií se nově stanou pouze dvě, čímž dojde k výraznému zjednodušení celého systému. Nový plán arény bude tedy následující:

Mapa sektory

Zvýšená porce zápasů!

Součástí permanentní vstupenky tradičně vstup na všechny domácí zápasy základní části extraligy. A fanoušci se tak mohou těšit na zvýšenou porci těchto duelů, Tygry totiž díky postupu Kladna čeká o dva domácí duely v Home Credit Areně více!

Pro všechny fanoušky, kteří si v rámci kompenzací za minulý ročník zvolili variantu Kapitán či Asistent, navíc platí nezměněná cena jejich permanentky. To platí také v případě, že se jim změnila kategorie sedadla - nadále jim bude garantována loňská cena jejich místa.

Ceník Ti, kteří si zvolili kompenzaci Odchovanec, budou moci rovněž využít zvýhodněnou cenu vstupného oproti novým permanentkářům.

Ceník K dispozici budou také sedadla pro zcela nové permanentkáře, kteří si po dobu předkupního práva budou moci vybrat z dosud neobsazených sedadel. Celkem tedy budou permanentní vstupenky prodávány ve třech cenových hladinách.

Ceník

Dárky k permanentce

K permanentní vstupence tradičně patří celá řada výhod a dárků, a nejinak tomu bude také v následující sezoně. Všichni permanentkáři se mohou těšit na věcný dárek z limitované edice, který ponese vizuál nového ročníku. Půjde o produkty, které nebude možné získat v tygřím fanshopu či e-shopu, není tedy jiný způsob, jak je získat, než s nákupem permanentky!

Těšit se mohou také na slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, slevu 30 % na zboží adidas v prodejnách Lion Sport, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA. Tradičně nejvýraznější výhodou pak zůstává předkupní právo na play-off a také na nadcházející sezonu. Chybět nebude ani možnost uvolnit své sedadlo v případě neúčasti na zápase zpět do prodeje a sbírat věrnostní body, za něž můžete získat tygří odměny!

V průběhu sezony se navíc můžete těšit také na řadu časově omezených nabídek od partnerů klubu. Permanentka Bílých Tygrů se tedy vyplatí!

Zajistěte si svou permanentku na novou sezonu už od 1. června a buďte součástí týmu!

Prodej permanentek letos online! Co to pro fanoušky znamená?

Systém prodeje

Permanentní vstupenky na sezonu 2021/22 budou v prodeji v síti Ticketportal, a to jak pro stávající permanentkáře v rámci předkupního práva, tak pro nové permanentkáře. Své místo si tak zajistíte pohodlně pomocí několika kliknutí na mobilu či na počítači.

Pro využití předkupního práva, které bude letos platit až do 31. července, budete potřebovat své číslo permanentky a ověřovací kód, které naleznete na zadní straně své permanentní karty na předchozí sezonu. Pomocí těchto údajů si odemknete přístup ke svému loňskému sedadlu.

Pro nové permanentkáře budou do 31. července k dispozici veškerá sedadla, která v minulém ročníku nebyla obsazena permanentkou. Od 1. srpna pak ve volném prodeji přibudou sedadla, na něž jejich majitelé nevyužijí své předkupní právo.

Doprava permanentek

Permanentku si nebudete muset osobně vyzvedávat. Dopravíme vám ji až domů! A to nejdůležitější, doprava je pro všechny fanoušky k nákupu permanentky zcela ZDARMA! Pokud si však budete chtít permanentní vstupenku osobně vyzvednout v areálu Home Credit Areny, budete si moci zvolit také tento způsob dopravy.

Distribuce permanentních vstupenek fanouškům bude probíhat od poloviny června.

Můžete si online pořídit zlevněnou permanentku?

Ano, online si můžete zajistit také dětskou, studentskou či seniorskou permanentní vstupenku. Kontrola nároku na danou slevovou kategorii bude probíhat u vstupu do Home Credit Areny, nikoliv při samotném nákupu permanentky.

Nemůžete si pořídit permanentku online?

Pokud si z jakéhokoliv důvodu nemůžete zajistit svou permanentní vstupenku online, kontaktujte nás na adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde vám v těchto výjimečných případech s nákupem permanentky pomůžeme.

Na stejnou emailovou adresu se můžete obracet také v případě jakýchkoli dotazů.

www.hcbilitygri.cz