Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bílí Tygři v esportu těsně nestačili na Spartu a připsali si svou čtvrtou prohru

23. 01. 2024 | 6:30

Aktuální sezona Esportové hokejové ligy zatím Tygrům nevychází dle představ. V pondělním šestém kole si připsali svou čtvrtou prohru.

esport min (2)
www.hcbilitygri.cz

V pondělí nastoupili naši gameři ke svému šestému zápasu v aktuálním ročníku Esportové hokejové ligy. Proti pražské Spartě měli možnost srovnat svou zápasovou bilanci, nicméně tuto příležitost se jim nepodařilo využít. Po velmi vyrovnané bitvě nakonec padli 1:2 na zápasy a připsali si naopak svou čtvrtou porážku v této sezoně.

Do prvního zápasu vstoupili Kubiii7 a Jelen, přičemž oba hráči se již z minulých ročníků velmi dobře znali. Jejich loňský souboj skončil těsným vítězstvím sparťanského gamera, který vstoupil lépe také do letošního zápasu. Při Jelenovi jako by vůbec nestálo štěstí. Po několika smolných gólech postupně narůstala jeho ztráta a nakonec se musel smířit s prohrou 4:6.

Před druhým duelem tedy měla Sparta mečbol. Ten se pokoušel odvrátit Asgardiiik, jenž nastoupil proti Indrisovi. Sparťanský hráč však touto nabídkou neopovrhl a vytvořil si náskok, jenž zvolna rostl. Nakonec zápas ovládl s ledovým klidem a díky výhře 5:2 zajistil svému týmu zisk tří bodů za vítězství v celé sérii.

Stále byla na řadě čtyřhra, jež sice byla pro tuto sérii pouhou formalitou, nicméně při rovnosti bodů na konci základní části může být i každý dílčí úspěch pro skóre důležitý. Tygři do něj tak vstoupili naplno a nakonec v ní uhráli čestný úspěch v podobě výhry 3:2. Na konečném skóre to však nic nezměnilo.

Tygrům v tuto chvíli patří v tabulce 11. příčka. Tu budou chtít vylepšit už ve čtvrtek, kdy se představí proti Kometě Brno.

www.hcbilitygri.cz