Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Bývalé biatlonistce Evě Puskarčíkové se narodil syn Paride

21. 04. 2024 | 15:51

Bývalá biatlonistka Eva Puskarčíková se stala matkou. Bronzové olympijské medailistce ze štafety v Soči 2014 a jejímu příteli, někdejšímu italskému biatlonistovi Thomasi Bormolinimu, se narodil syn Paride. Třiatřicetiletá Puskarčíková o tom informovala na instagramu.

puskarčíková wiki 1280px-2018-01-04 IBU Biathlon World Cup Oberhof 2018 - Sprint Women 100 (cropped)
Eva Puskarčíková (Foto: Christian Bier, zdroj:commons.wikimedia.org)

"Tak jsem tady. O dva týdny dříve. 16. 4. Ať si pomalu zvykají na překvápka a že odteď je vše podle mě. Jmenuji se Paride Bormolini, je mi sice necelý týden, ale už teď mohu říct, že mě to tu celkem ba," napsala Puskarčíková na sociální síti.

Biatlonovou kariéru ukončila před dvěma lety. Vedle bronzové medaile ze Soči, kterou obdržela po diskvalifikaci původně druhých Rusek, pomohla také ke třetímu místu ve smíšené štafetě na mistrovství světa 2020. Ve Světovém poháru skončila v individuálních závodech dvakrát třetí.

čtk