Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Červená nám zhatila plány, litoval jablonecký Chramosta, autor vyrovnávacího gólu na 1:1

18. 03. 2024 | 18:26

Přišel na hřiště jako střídající hráč a hned po třech minutách rozjásal Střelnici vyrovnávajícím gólem na 1:1 do sítě Plzně. Útočník Jan Chramosta aktuálně laboruje s přitahovačem, který hodlá doléčit v reprezentační pauze.

chramosta
Foto: www.fkjablonec.cz

Honzo, šel jsi na hřiště a hned vyrovnal. Nakonec musíš mít ale ze zápasu smíšené pocity, že?

Je to tak. Šel jsem tam se záměrem dát gól. Což se mi i vcelku brzy povedlo. Věřil jsem, že můžeme Plzeň potrápit, v tu chvíli možná i porazit. Bohužel, pak padla ta nešťastná červená karta, která naše plány zhatila.

Po tvém příchodu na hřiště jakoby se naše hra oživila.

Ten zápas byl docela vyhecovanej. Co jsem tak viděl, tak přišli docela i lidi. Těšil jsem se na ten souboj a věřil jsem si, což se i ukázalo. Bohužel, nakonec to k ničemu nevedlo.

Plzeň měla v nohách čtvrteční náročný zápas se Servette včetně prodloužení. Přišli ti jejich hráči unavení?

Tak kalkulovali jsme s tím, přeci jen mají náročný program. Tohle byl jejich poslední zápas v náročném bloku. Nevím ale, jestli jsme se na to až moc neupínali. Věřili jsme si, že bychom je mohli druhou půli zatlačit. Bohužel, paradoxně když jsme na konci měli trochu navrch, tak jsme šli do deseti. Proti takhle zkušenému mužstvu je to pak těžké.

Červená pro Matěje Polidara byla jasná dle tvého mínění?

Ze hřiště jsem to moc neviděl. Ale myslím si, že Poli (Polidar) už stejně jednu žlutou měl. Na žlutou ten zákrok byl určitě, takže by ta červená stejně asi padla.

Na Slovácku jsi musel střídat už v poločase. Dnes jsi naskočil až v průběhu hry. Co za zdravotní trable tě provází?

Bohužel, už čtrnáct dní jsem měl trochu problém s přitahovačem. Neabsolvuju ani moc tréninků, dá se říct, že chodím jen do nějakých těch předzápasových. Asi to hrálo roli i v tom, že jsem šel na hřiště takhle v průběhu zápasu. Věřím, že v repre pauze budu mít čas na doléčení šrámů a na samotný konec sezony budu v top formě.

www.fkjablonec.cz