Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Charitativní aukce dresů Bílých Tygrů ve prospěch dětských domovů vynesla 321 379 korun

17. 12. 2023 | 20:15

V neděli v 19 hodin oficiálně skončila charitativní aukce vánočních dresů, v nichž Tygři nastoupili do derby s Mladou Boleslaví. O poslední kousky se však dražitelé přetahovali ještě dlouhé desítky minut poté. Celkem vynesla aukce 321 379 Kč.

hokej aukce
Foto: www.hcbilitygri.cz

Novinkou letošní aukce byla možnost "Kup teď", kdy si dražitelé mohli svůj kousek zajistit s předstihem a vyhnout se tak přetahování do posledních sekund. Tímto způsobem v průběhu týdne dražení našlo tentokrát majitele za částku 20 000 Kč hned devět dresů - Michala Ivana, Oscara Flynna, Tomáše Filippi, Daniela Krále, Jaromíra Péreze, Rayana Petrovického, Jakuba Rychlovského, Jaroslava Vlacha a Lukáše Paříka.

O zbylé trikoty se však sváděla tradičně tuhá bitva. Oficiálně byl konec aukce naplánován na 19:00, nicméně po přehozu v posledních minutách získal vždy dosavadní lídr aukce možnost zareagovat a částku navýšit. Tímto způsobem se tak nakonec dražilo až do 20:00, kdy padl poslední příhoz na dres Lukáše Dernera. I na ten nakonec, byť až hodinu po oficiálním konci aukce, byla uplatněna varianta "Kup ťeď".

Mimo možnost "Kup teď" se nejvýše vyšplhala částka za dres Tomáše Galvase, jenž získal nový majitel za 18 500 Kč. Kromě již zmíněných ale u fanoušků bodovaly také trikoty Kanaďanů Jayce Hawryluka a Iana McCoshena za 7 700 Kč, respektive 7 400 Kč, či dres Michala Birnera za 7 200 Kč. Celková částka se nakonec vyšplhala na skvělých 321 379 Kč.

Všem účastníkům aukce děkujeme a vítězům gratulujeme. Noví majitelé dresů budou kontaktováni začátkem následujícího týdne o možnostech platby a převzetí tak, aby si v případě zájmu mohli svůj dres vyzvednout ještě před Vánoci.

Výtěžek aukce bude navýšen o příspěvek Nadace SYNER a kabiny A-týmu. Výsledná částka, kterou společně Nadace SYNER s Bílými Tygry věnují dětským domovům v Libereckém kraji, bude představena na pátečním utkání s Třincem. Ještě jednou děkujeme všem, kteří se do charitativní akce zapojili!

www.hcbilitygri.cz