Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Dnes nastoupí v Home Credit Areně tygří farma Benátky proti Novokuzněcku

05. 08. 2019 | 5:25

Zatímco Bílí Tygři se s Novokuzněckem utkají až v úterý, na stejného soupeře narazí už o den dříve také liberecká farma, tedy Benátky nad Jizerou. Utkání se odehraje od 17:30, vstup je zdarma.

hoMagni
Foto z www.hcbilitygri.cz

Metallurg Novokuzněck se v areálu Sport Parku Liberec v současnosti stejně jako v předchozích letech připravuje na blížící se sezonu. A kromě samotného nabírání kondice odehraje v Home Credit Areně také dva přípravné duely proti Bílým Tygrům a jejich farmě v Benátkách nad Jizerou.

Právě Benátky budou prvním soupeřem Novokuzněcku, jenž nastupuje v ruské VHL, tedy nižší soutěži. Kádr Metallurgu tvoří především hráči ruské národnosti, které doplňuje Lotyš Eriks Ševčenko. Proti mladé sestavě Benátek nad Jizerou se po tvrdém tréninkovém kempu bude chtít Novokuzněck na ledě jistě předvést.

K vidění tak bude jistě velmi zajímavá konfrontace. Fanouškům bude na zápas umožněn volný vstup, pokud si tedy chcete zkrátit čekání na úterní domácí přípravný zápas Bílých Tygrů, máte možnost mezitím navštívit souboj mezi farmou v Benátkách a soupeřem, který do ročníku 2016/17 nastupoval dokonce v KHL.

Utkání mezi Novokuzněckem a Benátky se odehraje v pondělí 5. srpna od 17:30. Vstup do Home Credit Areny bude umožněn hlavním vchodem naproti infopultu od 17:00, vstupné je zdarma. Pro fanoušky budou pro toto utkání vyhrazeny sektory 120, 101 a 102 přímo naproti hlavnímu vchodu. Otevřen bude i fanshop a stánek s občerstvením.