Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Do fyzických testů pro uchazeče o práci u policie se zapojí i A-tým Bílých Tygrů

29. 05. 2023 | 16:02

Chcete nastartovat novou kariéru nebo jen pořádně vyzkoušet svou kondici? Zapište si do kalendáře čtvrtek 1. června, kdy se na Městském stadionu uskuteční fyzické testy, které musí zvládnout všichni uchazeči o práci v policejních bezpečnostních složkách. A zapojí se do nich i tygří A-tým!

Policie ČR spolupracuje s Bílými Tygry při organizaci domácích zápasů a pomáhá zabezpečovat jejich hladký průběh. V Libereckém kraji se však potýká s výrazným nedostatkem personálu. A právě to pro vás může být zajímavá příležitost nastartovat novou kariéru! Jak je však známo, pro vstup do policejních složek je nejprve třeba splnit řadu kritérií, mezi nimiž nechybí fyzické testy.

A právě ty si budete moci vyzkoušet ve čtvrtek 1. června od 15:00 na Městském stadionu. Adepty budou čekat tradiční disciplíny - člunkový běh na celkem 40 metrů, kliky, vytrvalostní běh na 1 000 metrů a celomotorický test. V případě, že splníte kritéria, obdržíte oficiální potvrzení, které je uznáváno při žádosti o vstup do služebního poměru Policie ČR.

Výzvu se rozhodli přijmout také Bílí Tygři, jejichž vybraní členové A-týmu se do testů také zapojí. Nejen, že si tak vyzkoušíte splnění kritérií, ale také se budete moci porovnat s hokejovými profíky.

Doprovodný policejní program

Vedle toho se můžete těšit také na doprovodný program. Policie ČR si pro vás připravila ukázku slanění z policejního vrtulníku, ale také zásah jízdní policie a další atraktivní akce. Zblízka si rovněž budete moci prohlédnout policejní techniku a vybavení.

Vyrazte 1. června na Městský stadion otestovat své fyzické dovednosti nebo jen podpořit Tygry či své blízké a dozvědět se více o práci policejních složek. Veškeré další informace naleznete v letáku níže. Těšíme se na viděnou!

Letákwww.hcbilitygri.cz