Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Filippi s Rychlovským zpět v dresu národního týmu! Zahrají si proti Německu

06. 04. 2024 | 13:37

Květnové mistrovství světa pomalu klepe na dveře a realizační tým Radima Rulíka odtajnil výběr na v pořadí druhý přípravný kemp. Tentokrát se Češi potkají v Karlových Varech, kde sehrají dvojzápas s Německem. Hlavní trenér české reprezentace přitom nezapomněl ukázat na dvě liberecká jména!

filippi a rychlovský
Foto: www.hcbilitygri.cz

Úvodní sraz odstartoval 2. dubna, kdy se patnáctičlenná skupina hráčů potkala ve středočeských Říčanech. Již zde se objevil jeden z nominovaných Tygrů a tím byl Jakub Rychlovský. Nejlepší střelec základní části Tipsport extraligy si přitom teprve letos odbyl premiéru v národním „A“ týmu a nyní bude pokračovat v bojích o místo na soupisce pro blížící se šampionát.

V nadcházejícím týdnu ho navíc doplní nejproduktivnější hráč základní části Tomáš Filippi, kterému v aktuální sezóně český dres rovněž není cizí. Během pravidelných zastávek EHT stihl totiž odehrát čtyři duely s celkovou bilancí tří asistencí.

První klání sehrají Češi ve čtvrtek 11. dubna od 17:10, odveta je pak naplánována na sobotu 13. dubna ve stejný čas. Oběma nominovaným gratulujeme!

www.hcbilitygri.cz