Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalisté Jablonce chtějí potvrdit v dnešní předehrávce 14. kola první ligy dobrou bilanci s Teplicemi

25. 10. 2019 | 10:46

Fotbalisté pátého Jablonce přivítají v dnešní předehrávce 14. kola první ligy osmé Teplice. Oba týmy dělí tři body. Zatímco domácí vyhráli jediný z posledních pěti zápasů, hosté neprohráli sedmkrát za sebou. Jablonec však na Teplice umí, v lize je zdolal třikrát za sebou shodně 2:1 a prohrál s nimi v jediném z posledních 11 utkání.

dolezal smlouva web-nahled 998px
Foto: zdroj: www.fkjablonec.cz

Jablonec naposledy zvítězil na konci září ve Zlíně. Poté doma podlehl Slavii a remizoval v derby s Libercem. Na Střelnici dvakrát za sebou nevyhrál a naposledy se tam radoval z výhry zkraje září.

Teplice, které v posledním kole doma remizovaly se Spartou 1:1, na hřištích soupeřů v lize třikrát za sebou neprohrály. Utkání má výkop v 18:00.

Hlasy před dnešní předehrávkou 14. kola první fotbalové ligy:

FK Jablonec (v tabulce: 5.) - FK Teplice (8.)

Petr Rada (trenér Jablonce): "Cíl je pro nás pořád stejný - zvítězit. Zápasy s týmy ze severu jsou vždy náročné. S Teplicemi moc branek nepadá, minule doma jsme s nimi vyhráli 2:1 a to jsme prohrávali 0:1. Čeká nás těžký soupeř, ale chtěli bychom potvrdit bod z derby z Liberce. Fanoušci nám tam vytvořili skvělou atmosféru, tak bych byl rád, aby nás přišli podpořit i doma."

Pavel Drsek (asistent trenéra Teplic): "Viděli jsme Jablonec v několika zápasech. Víme, že je to velice zkušené mužstvo, mají zajímavé hráče. Třeba našeho bývalého hráče Kroba, který výborně kope standardky. Nebo Matouška, který se ale zranil, Jovoviče, Sýkoru a vepředu silového útočníka Doležala, který umí dát gól. Nesmíme zapomenout ani na Považance, který má výbornou střelu. Nemůže hrát Hübschman, protože dostal čtvrtou žlutou kartu, ale zase naskočí jiní hráči. Momentálně se prezentujeme takovým stylem, který nám sedí. Jdeme válčit další zápas a doufám, že něco urveme a přivezeme domů."

čtk