Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalisté Jablonce začnou přípravu prakticky beze změn. Jen vyměnili Portugalsko za Španělsko

06. 01. 2020 | 17:22

Fotbalisté Jablonce zahájí v úterý ráno zimní přípravu prakticky se stejným kádrem, s nímž zakončili na třetím místě tabulky podzimní část ligové sezony. Jedinou změnou je odchod záložníka Jana Sýkory po vypršení hostování zpět do Slavie, se kterou klub jedná o dalším hráčovu možném působení na severu Čech.

foJNBanikTrener
archivní foto

"Kádr je prakticky beze změn. Žádní noví hráči a nikdo neodchází. Jen mimo Sýkory, který se vrátil do Slavie," uvedl v tiskové zprávě jablonecký trenér Petr Rada.

Kádr Severočechů na startu přípravy čítá 28 hráčů. Jablonečtí se na vstup do jara budou nejprve chystat na tradičním zimním turnaji Tipsport lize a poté se vydají na soustředění do Španělska.

"Změna to asi bude, nikdy jsme tam nebyli. Možná někteří hráči někdy jo. Uvidíme, jaké to bude. Teď jsme byli poslední dvě zimy v Portugalsku, kde to bylo velice dobré. Teď přišla změna. Věřím, že si to hráči budou chválit," uvedl Rada.

čtk