Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalisté Slavie před prázdným hledištěm porazili Liberec 1:0

10. 08. 2019 | 23:24

AVIZO: Fotbalisté Slavie vyhráli v utkání pátého kola první ligy nad Libercem 1:0. Zápas, který se hrál v Edenu kvůli disciplinárnímu trestu Pražanů za výtržnosti fanoušků bez diváků, rozhodl v 39. minutě Lukáš Masopust.

foLBslalPrazdno1
Foto z www.slovanliberec.cz

Obhájce titulu napravil minulou úvodní ztrátu v nové sezoně z Karviné a pojistil si vedení v tabulce. Druhá Plzeň ztrácí tři body a může se znovu dotáhnout v případě nedělního vítězství nad Slováckem. Liberec počtvrté za sebou nebodoval a zůstal předposlední.

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:0 (1:0)

Branka: 39. Masopust. Rozhodčí: Marek - Melichar, Vitner - Adam (video). ŽK: Hušbauer, Coufal - Potočný, Hybš, Kačaraba. Bez diváků.

Slavia: Kolář - Coufal, Hovorka, Frydrych, Bořil - Souček - Holeš (80. Traoré), Hušbauer, Stanciu (65. Král), Masopust (73. Olayinka) - Van Buren. Trenér: Trpišovský.

Liberec: Nguyen - Mikula, Kačaraba, Karafiát, Hybš - Breite, Mara - Malinský (65. Koscelník), Nešický (72. Pázler), Pešek - Potočný (81. Dordič). Trenér: Hoftych.

www.cn.cz