Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalová exhibice v Rozstání, jedna z tradic hokejového klubu Tygrů, se uskuteční 16. června.

17. 05. 2023 | 10:19

Fotbalová exhibice v Rozstání je jednou z každoročních tradic Bílých Tygrů. A ani letos nemůže v programu chybět. Zapište si pomalu do kalendáře pátek 16. června.

Jedno je už nyní jasné. Tygři budou vstupovat do zápasu posilněni loňskou výhrou 8:5. Nicméně Rozstání v současné sezoně bojuje v 1.A třídě, tedy o soutěž výš, než v ročníku 2022/23. Kádr tak sbírá cenné zkušenosti, které bude chtít na svém domácím trávníku zúročit. Otázkou navíc zůstává, jak se do dění na hřišti propíší změny v tygřím kádru, které v období mezi sezonami proběhly.

Na to vše najdeme společně odpověď v pátek 16. června od 17:30, kdy se tradiční fotbalový souboj uskuteční. A samotný zápas mezi A-týmem Bílých Tygrů a Sokolem Rozstání není jediným bodem programu, na který se můžete těšit. Ještě před ním dojde také na oblíbený turnaj přípravek, v němž se letos představí i malí Tygři z kategorie U7. A minulé ročníky turnaje ukázaly, jak zajímavou podívanou umí malí fotbalisté i hokejisté nabídnout!

grafika HCBT

Těšit se samozřejmě můžete i na autogramiádu A-týmu či kulturní vyžití v podobě koncertu skupiny Lessyho Woheň. Spolu s Tygry si tak v Rozstání budete moci užít bohatý program od pátečního odpoledne až do večera.

www.hcbilitygri.cz