Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalový Jablonec na hřišti v Mozartově ulici organizuje nábor dětí. Bere kluky i holky

15. 06. 2021 | 5:42

Ve čtvrtek 24. června se uskuteční tradiční nábor kluků a holek do Fotbalové akademie Jablonec! V areálu ZŠ Mozartova odstartuje fotbalové odpoledne v 17 hodin a všichni jsou srdečně zváni.

nabor 2019 web-nahled
Foto z www.fkjablonec.cz

Fotbalová akademie Jablonec pořádá v roce 2021 nábor fotbalových nadějí pro ročníky 2013, 2014, 2015, 2016 a mladších. Hledáme holky i kluky, které baví nejpopulárnější český sport - fotbal!

Pokud ale máte doma mladého sportovce, který není v těchto ročnících narozen, neváhejte se obrátit na naše vedoucí mládeže, kteří vám rádi dají bližší informace, jak se přihlásit do Fotbalové akademie Jablonec.

Nábor se uskuteční ve čtvrtek 24. června 2021 od 17:00 hodin ve sportovním areálu ZŠ Mozartova ve Mšeně. Náboru se zúčastní také hráči z ligového A týmu FK Jablonec!

Aktuálně se do kádru ligového A týmu prosadilo několik hráčů, kteří prošli naší akademií! Například jeden z nejlepších střelců týmu v uplynulé sezóně a pracovitý univerzál Vojtěch Kubista, brankář Tomáš Vajner, obránce Patrik Haitl nebo ve druhé lize hostující Oliver Velich nebo brankář Adam Richter.

www.fkjablonec.cz