Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Fotbalový Liberec prodloužil smlouvu s oporou gólmanem Nguyenem

22. 08. 2019 | 16:08

Fotbalový Liberec si pojistil služby hlavní opory brankáře Filipa Nguyena. Šestadvacetiletý nejlepší gólman minulé sezony první ligy prodloužil podle klubového webu se severočeským celkem smlouvu do 30. června 2022. V letní pauze se o českého brankáře s vietnamskými kořeny zajímala mistrovská Slavia Praha.

foLBslaPrazAkce
ilustrační foto

"Po opravdu dlouhých jednáních můžu oznámit, že jsem se se Slovanem Liberec dohodl na prodloužení mé smlouvy. V Liberci jsem po sportovní stránce nadmíru spokojen a tímto děkuji Slovanu za důvěru. Beru to jako závazek do další práce," uvedl na sociální síti Nguyen.

Nguyen přišel do Liberce předloni v zimě a v minulé sezoně byl jasnou týmovou jedničkou. Díky výborným výkonům se dokonce stal nejlepším gólmanem ligy, byť Slovan skončil po základní části šestý a nedosáhl na evropské poháry.

V létě o Nguyena usilovala Slavia. "Nevím, kde se to zadrhlo. Tuším, že to bylo asi kvůli finančním požadavkům. Ale jak přesně to probíhalo, to netuším. Nebylo mi to ani nějak řečeno," uvedl tehdy Nguyen.

čtk