Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte portál Genus. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Hokejisté Litvínova kvůli pravděpodobné nákaze několika hráčů koronavirem neodehrají dnešní zápas extraligy v Liberci

25. 09. 2020 | 10:46

 Z preventivních důvodů týkajících se týmu Litvínova je páteční utkání proti Vervě odloženo. Jakmile budeme znát nový termín zápasu, budeme fanoušky informovat.

hokej litvínov Foto  www.hcbilitygri.cz
Foto: www.hcbilitygri.cz

Utkání s Litvínovem se mělo původně uskutečnit v pátek 25. září od 18 hodin. Zápas byl naplánován i přes výrazná protiepidemiologická opatření, která vešla ve čtvrtek v platnost a která omezila maximální možnou kapacitu na 1 000 osob. Utkání se však přesto neodehraje.

V pátek však bylo z preventivních důvodů rozhodnuto, že se utkání neuskuteční. Na vině jsou zdravotní potíže několika hráčů Litvínova, celý tým soupeře tak v nejbližší době podstoupí testy na koronavirus. Zápas je tedy pro tuto chvíli odložen.

Všem fanouškům se omlouváme za vzniklé komplikace. Jakmile budeme znát nový termín zápasu, budeme naše příznivce informovat.

www.hcbilitygri.cz